Hokejové posteľné obliečky NHL Detroit Red Wings - biele

Posteľné obliečky NHL Detroit Red Wings. Tieto návliečky sú vyrobené zo 100% bavlny - perkálu, teda materiálu, ktorý nie je celkom obvyklý v tomto produktovom segmente. Takto vysokú kvalitu ocenia najmä náročnejší zákazníci. Prednú stranu obliečok zdobí logo tohto hokejového klubu z Detroitu - červená krídla. Červená a biela sú taktiež klubovými farbami. Zadná strana oboch častí obliečok je posiata malými logami NHL. Rozmer povlaku vankúša je 70 x 90 cm, rozmer obliečky na paplón je 140 x 200 cm, zapínanie je na zips.

Táto súprava posteľnej bielizne získala medzinárodný certifikát OEKO-TEX STANDARD 100, ktorý zaručuje rozmerovú a farebnú stálosť materiálu aj to, že výrobok neobsahuje škodlivé látky.

TIP • Nezabudnite k novej posteľnej bielizni objednať aj nové prestieradlo, alebo chránič matrace, ktoré tiež nájdete v našej ponuke.

Cena:  28,49 €   
 
SKLADEM    Kedy tovar dostanem?

Motív
NHL - hokej  
Materiál
bavlna 100%
Rozmery prikrývky
140 x 200 cm
Rozmery vankúša
90 x 70 cm
Certifikát Öko-Tex 100
ANO
Značka
TipTrade, s.r.o.
Kód
325317
chat Komentáre (0)

Nové obliečky pred prvým použitím vyperte. Obliečky perte vždy z rubu, zapnuté a podľa symbolov uvedených na obale - viď nižšie. Nepoužívajte pracie prostriedky s obsahom bieliacich a rozjasňujúcich substancií. Odporúčame odstreďovanie pri nižších otáčkach, aby nedošlo k trvalému poškodeniu bavlnených vlákien.


vanicka

Symbol vaničky označuje spôsob prania. 
Čísla vnútri vaničky označujú maximálnu teplotu prania v stupňoch Celzia, ktorá nesmie byť prekročená. Pranie pri nižšej teplote je možné.
Symbol bez podčiarknutia znamená bežný postup prania. Ak je vanička podčiarknutá, použite jemný program prania, ak je vanička podčiarknutá dvakrát, použite veľmi jemný program prania.
Ďalšou variantou označenia spôsobu prania je vanička s rukou, ktorá označuje produkty vhodné iba pre ručené pranie pri maximálnej teplote 40°C, a prečiarknutá vanička, ktorá zakazuje výrobok prať akýmkoľvek spôsobom.

trojuhelnik

Symbol trojuholníka označuje či je možné, alebo nemožno daný výrobok bieliť.
Preškrtnutý trojuholník znamená zákaz použitia akýchkoľvek bielidiel pri praní. Iba symbol prázdneho trojuholníka znamená, že výrobok je možné bieliť. Trojuholník vyplnený diagonálnymi čiarami umožňuje bielenie iba oxidačnými (nechlórovými) bieliacimi prípravkami.

ctverec

Symbol štvorca označuje spôsob sušenia.
Kruh vnútri štvorca znamená možnosť sušenia v bubnovej sušičke. Prečiarknutý symbol naopak znamená zákaz sušenia v sušičke. Textilné výrobky s jednou bodkou vo vnútri symbolu sušte pri veľmi nízkej teplote. Výrobky s dvoma bodkami vo vnútri symbolu sušte pri bežnom programe sušičky.
Čiary vnútri štvorca označujú sušenie na vzduchu. Čiara previsnutá ako šnúra na bielizeň znamená bežné sušenie povešanej bielizne na šnúre. Zvislé čiary označujú výrobky, ktoré sa majú nechať po praní odkvapkať. Vodorovná čiara potom výrobky, ktoré je potrebné sušiť rozprestreté.

zehlicka

Symbol žehličky označuje spôsob žehlenia.
Výrobky označené základným (prázdnym) symbolom možno želit akýmkoľvek bežným spôsobom. Pokiaľ je vo vnútri žehličky jedna bodka, žehlite pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110°C, dve bodky znamenajú max. teplotu 150°C a tri bodky potom znamenajú žehlenie max. teplotou 200°C. Prečiarknutý symbol žehličky znamená zákaz žehlenia daného výrobku.

kolecko

Symbol kolieska označuje pokyny pre profesionálne čistenie.
Ak čistenie výrobku zveríte profesionálnej čistiarni, jej zamestnanci budú určite dobre preškolení a špeciálnym pokynom vnútri kolieska porozumejú.

Mohlo by vás zaujať aj

Ďalší tovar v tejto kategórii

Vami naposledy prezerané