Detský cestovný kufor na kolieskach s predným vreckom Frozen

Dievčenský cestovný kufrík s predným vreckom na kolieskach - trolley - Ľadové kráľovstvo - Frozen. Tento detský kufor má jeden hlavný oddiel a priestranné predné vrecko, oboje so zapínaním na zips. Prednú časť zdobí obrázok princeznej Elsy z Ľadového kráľovstva. Ďalej je kufrík vybavený výsuvným držadlom s plastovým madlom, textilným uchom na zavesenie a samozrejme kolieskami a prednými nôžkami. Nechýbajú ani bočné pružné sieťky na nápoj, alebo iné drobnosti. Navyše sú na zadnej strane aj nastaviteľné polstrované popruhy na chrbát, takže ho možno na nespevnených cestách nosiť na chrbte. Rozmery tohto kufra sú cca 38 x 28 x 12 cm.

Zapojte vaše dieťa do balenia na dovolenku, alebo dlhší výlet. Do tohto kufríka si môže so sebou zobrať obľúbené hračky, alebo napríklad knižku na cestu. Posledné obrázky v galérii znázorňujú pomer veľkosti cestovného kufra na kolieskach k postave výšky 110 cm.

TIP • Ak si aj vaše dievčatko obľúbilo príbehy princezien Anny a Elsy a ich kamarátov, prezrite si celú našu ponuku produktov s motívom Frozen.

Cena:  27,99 €   
 
SKLADEM    Kedy tovar dostanem?

Motív
Ledové království  
Materiál
polyester + kov + plast
Rozmer
38 x 28 x 12 cm
Objem (L)
13
Značka
Vadobag
Kód
785-3458 4615
chat Komentáre (0)

Ďalší tovar v tejto kategórii

Vami naposledy prezerané